Tallers

A La Xifla oferim cursos i tallers durant tot l’any, tant per a adults com per a infants i per a tots els nivells de coneixement i pràctica:

PER PEQUES…


> Taller peques creatius//
de 5 a 10 anys // DIMARTS de 17.15-18.30
Treballs manuals on s’empraran les tècniques del dibuix, la pintura, el disseny aplicat i l’enquadernació.

 

PER ADULTS…


> Enquadernació – Taller Obert //
DILLUNS o  DIMECRES de 16.30-19.45h

(Si disposes de poc temps també tens l’opció de venir DIVENDRES CADA 15 DIES)

Saps el que és enquadernar? Vols aprendre’n?
Vols ser més creatiu/va amb: les teves llibretes d’esboços, els teus llibres d’artista o el teu portfoli?

El «taller obert» es planteja com una classe «lliure» on cada alumne/a pot desenvolupar els seus projectes seguint el seu ritme. En tot moment l’alumne/a disposa del suport i seguiment de la docent, que en aquest cas, esdevé el rol de «mestre de taller». L’objectiu d’aquesta proposta és generar un ambient professional enriquidor a través de l’intercanvi de coneixements entre els diferents participants.

> Dibuix i Pintura adults i joves// DIMARTS de 18.45-20h 

> Monogràfics de tècniques avançades i experimentals aplicades a l’enquaderanció // (les dates, horaris i preus de cada monogràfic s’aniran publicant al nostre instagram)

Es proposaran tècniques artistíco-plàstiques diverses aplicables al llibre i a la seva enquadernació, com ara: confecció de papers pintats amb marbrejat i amb engrut, transferència d’imatges sobre pell mitjançant «transfer» i «cianotipia», enquadernació en pell amb relleu, acrílics sobre pell, encàustica… 
Es tracta d’obrir el ventall de tècniques mitjançant un «tastet» experimental que ens permeti a posteriori un plantejament més heterogeni dels nostres projectes d’enquadernació.


FORMULARI D'INSCRIPCIÓ